Over

... onze inbreng

op maat van uw doelstellingen

We gaan samen met u op zoek naar precies dat wat nodig is om uw doelpubliek te raken met waar u voor gaat. Niet meer en ook niet minder. We durven u ook nieuwe middelen aan te bieden, die hun effect bewezen hebben maar waar u misschien nog niet vertrouwd mee bent.

 

 

op maat van uw budget

Eenvoud siert. We praten u geen dure gadgets aan die weinig of geen toegevoegde waarde bieden. Maar we zetten altijd in op de juiste middelen en sparen geen moeite om binnen uw budget de best mogelijke kwaliteit te bieden : goed verstaanbaar geluid, helder en scherp beeld, mooie en functionele belichting, kortom, klare communicatie van uw boodschap naar het publiek toe. En dat tegen een betaalbare prijs.

 

 

groot in kleine evenementen en netwerken

"Klein is het nieuwe groot". En kleine evenementen hoeven niet persé amateuristisch te zijn. Wij bieden een grote professionaliteit en kwaliteit ook voor een klein publiek. Dat doen we zonder hen te overdonderen met veel te grote (lees dure) installaties, maar wel de juiste.

... onze houding

vriendelijk

meebouwen aan een aangename sfeer en een goede samenwerking.

 

entousiast

want wij willen deel nemen aan het succes van uw project

 

eerlijk

eerlijke afspraken, eerlijke inzet, eerlijke prijzen en vereffeningen

 

 

creatief

 

 

meedenkend

uw probleem is ons probleem, uw doel is ook het onze.

 

opbouwend

samen met u iets realiseren waar we fier op mogen zijn. En telkens een beetje groeien.

 

 

... onszelf

Johan Pauwels

productieleider

beeld - geluid - licht

 

Uw evenement versterken met een goede technische ondersteuning en vriendelijke service, dat is waar ik voor ga.

Ons creatief meedenken, onze permanente zorg voor verbetering en de gedrevenheid van onze medewerkers zullen u zeker niet ontgaan.

Joao Prates

video technieker

 

 

Nog te weinig video toepassingen worden gebruikt op evenementen en in de communicatie. Video is een heel krachtig medium. Met 4D-producties willen we iedereen aanmoedigen en helpen om er meer en beter gebruik van te maken.

?

 

Geluids technieker

 

Geluid op evenementen is vaak te lawaaierig en onverstaanbaar voor wie niet mooi vooraan staat. Daar willen we met 4D-producties iets aan doen door de juiste mensen en middelen in te zetten. We focussen op een goede verstaanbaarheid, waar u ook staat, en een mooie sound.

Occasionele medewerkers

  • cameramensen
  • licht technieker
  • helpers
  • regisseur
  • regie assistent / toneelmeester
  • reporter / presentator
  • ...

Copyright © All Rights Reserved